Количество пострадавших в результате штурма ОГА и отдела милиции в Виннице выросло до 14 человек, трое силовиков - в реанимации.
http://www.unian.net/politics/1018602-m … nitse.html
А завтра новые митинги в Виннице. Если бы такое началось еще в паре городов... У Куровласти не хватило бы сил... Но пока как есть.
Губернатор обізвав нас підготовленими бойовиками, провокаторами, сепаратистами . Уввечері Антон Геращенко на 112 продовжив цю тему. Бля, для чого я усю зиму промерзла на майдані, щоб отакі тварюки керували країною. Вони брешуть на усіх каналах, що ми - волонтери , активісти , майданівці - зрадники. Чого ми зрадники? Хіба ми зрадники тому, що не дозволяємо корупціонерам розкрадати бюджет? Хіба ми зрадники, тому що в МВС нічого не змінюється, і отокі херащенки беруть хабарі, замовчують і не розслідують злочини. У країні, за яку я боролась, за яку я готова покласти життя, мене зараз такі херащенки хочуть посадити! Ми рік тому виконали свою місію, привели чергову сволоту до влади, тепер нас вважають зрадниками і якщо не тихцем уб*ють. як уже почали робити з активістами, то посадять.Якщо завтра у мене найдуть якийсь підозрілий пакетик, це означає, що такі як щей херащенко, олійники отримали свою перемогу. Мені соромно , друзі, соромно, що я боролась за владні крісла для такої сволоти. Саме тому, Майдан сьогодні - це поразка. Поразка світлих і патріотичних людей проти хабарників і корупціонерів. Вони , як раніше у нас рулять